Get Adobe Flash player

Arxiu

Segueix-nos a

Segueix-nos a Facebook

Eleccions per renovar els membres de la Junta Directiva de l’ABADIB

 

Benvolguts/des associats i associades:

 

El dissabte 15 de març de 2014 es celebraran eleccions per renovar els membres de la Junta Directiva de l’ABADIB (segons els articles 12 i 13 dels Estatuts).

A tal efecte obrim un periode de recepció de candidatures que comencará el dia 8 de gener de 2014 i s’extrendrà fins el dia 16 de febrer de 2014. Totes les candidatures rebudes serán comunicades als associats amb una antelació mínima de quinze dies a la data de votació.

Podeu fer arribar les vostres candidatures mitjançant el correu electrònic secretaria@abadib.es . Una vegada enviada la candidatura rebreu un correu de confirmaciò de recepció. (Si no rebeu el correu de confirmació en un període de set dies us pregam que vos poseu en contacte amb l’associació mitjançant el correu secretaria@abadib.es amb còpia a informacio@abadib.es per tal de que poguem solucionar el problema).

 

Adjuntam mòdel de presentació de candidatures i còpia dels estatus de l’associació.

 

Per a qualsevol dubte podeu contacar amb l’ABADIB en aquest mateix correu electrònic.

Salutacions cordials,

Laura Molina
Secretària de l’ABADIB

 

Els comentaris estan tancats.