Get Adobe Flash player

Arxiu

Segueix-nos a

Segueix-nos a Facebook

Període extraordinar​i de recepció de can​didatures​

 

Benvolguts/des associats i associades:

 

Una vegada finalitzat el termini de recepció de candidatures per renovar el càrrecs de la Junta Directiva d’ABADIB, i havent rebut només una candidatura, la Junta Directiva ha decidit obrir un període extraordinari de recepció de candidatures fins als dia 24 de març.

Podeu fer arribar les vostres candidatures mitjançant el correu electrònic secretaria@abadib.es . Una vegada enviada la candidatura rebreu un correu de confirmaciò de recepció. (Si no rebeu el correu de confirmació en un període de set dies us pregam que vos poseu en contacte amb l’associació mitjançant el correu secretaria@abadib.es amb còpia a informacio@abadib.es per tal de que poguem solucionar el problema).

 

Adjuntam mòdel de presentació de candidatures i còpia dels estatus de l’associació.

 

Per a qualsevol dubte podeu contacar amb l’ABADIB en aquest mateix correu electrònic.

Salutacions cordials,

 

Laura Molina

Secretària de l’ABADIB

 

Els comentaris estan tancats.